INSTALLATIETECHNIEK

Drinkwater, afvalwater, CV en sanitair

INSTALLATIETECHNIEK

installatie

TOT IN DE PUNTJES AFGEWERKT

Wij bouwen en onderhouden alle technische installaties aan boord en aan de wal. Drinkwater, afvalwater, CV (ook als deze oliegestookt is) en sanitair. Op gloednieuwe cruiseschepen werken we vaak met de kostbaarste materialen. Deze plaatsen we met veel zorg, het eindresultaat tot in de puntjes afgewerkt.

AAN BOORD EN AAN DE WAL

Niet alleen aan boord, maar ook aan de wal bouwen wij deze systemen. Onze ervaring met scheepsinstallaties komt daarbij goed van pas, want oplossingen voor op het water zijn vaak complexer. Die kennis gebruiken we om problemen bij installaties aan de wal op te lossen. Dat maakt De Jong ook goed inzetbaar voor de utiliteitsbouw. We zijn dus gewend om maatwerk te leveren en bijzondere oplossingen te bieden. Of dit nu de vuilwaterinstallatie op een schip is, de riolering in een gebouw of een fraaie fontein, we kunnen het allemaal maken.

ERKENDE KWALITEIT EN DESKUNDIGHEID

De Jong Holland is een KvINL erkend bedrijf voor de volgende vakdisciplines: gastechnische installaties, watertechnische installaties en verwarmingsinstallaties. KvINL geeft een kwaliteitslabel aan bedrijven die het installatiewerk veilig en deskundig uitvoeren en veel belang hechten aan hoogstaande kwaliteit van het installatiewerk en de interne werkprocessen.

MEER WETEN OVER ONZE INSTALLATIETECHNIEK?
BEL 024 373 01 01

bootWit1

Scheepsservice

Voor binnenvaart en watersport. Reparatie aan boord, onderhoud, in- en outboardservice, generatoronderhoud.

hamer

Las- en constructietechniek

Aluminium leidingwerk, werktuigbouwkundige constructies en laswerk.

lamp1

Productontwikkeling

Design en engineering van unieke producten. We maken ‘s werelds beste amfibische voertuigen.