LAS- EN CONSTRUCTIETECHNIEK

Aluminium leidingwerk, werktuigbouwkundige constructies en laswerk

LAS- EN CONSTRUCTIETECHNIEK

KENNIS EN KUNDE IN METAALBEWERKING

Bij vrijwel alles wat De Jong Holland maakt, komen er laswerk en andere vormen van metaalbewerking aan te pas. We verwerken staal, RVS en zijn specialist in het verwerken van aluminium; een techniek die veel ervaring vereist. De kennis en kunde zijn door de jaren heen verworven als gevolg van veel bijzondere projecten die vooraf uitvoerig onderzoek vergden, zowel in laboratoria als in de praktijk.

Knap Staaltje Aluminium

We kunnen het complete leidingwerk op een superjacht perfect in aluminium construeren. Veel grote jachten worden geheel in aluminium gebouwd, omdat het ze licht en dus snel maakt. Dan moet ook al het leidingwerk, een netwerk van transportsystemen waar bijvoorbeeld al het water, de brandstof maar ook lucht doorheen stroomt, van aluminium gemaakt worden. Het is nauwgezet werk dat alleen aan specialisten overgelaten kan worden.

Werktuigbouwkundige constructies

Bent u op zoek naar een technische oplossing? De Jong Holland maakt het. Vanaf de tekentafel tot aan het eindproduct. Alle drie de disciplines binnen de werktuigbouwkunde, constructie, aandrijving en besturing, worden in huis ontwikkeld en gemaakt. Daarbij gaan de modernste software en ouderwets vakmanschap met oog voor detail gepaard. We leveren nooit in op functionaliteit of kwaliteit en werken altijd met gevoel voor het design. Want dat vinden we belangrijk, we maken graag mooie dingen die het goed doen. Vertel uw uitdaging aan onze ingenieurs en we bedenken graag de beste oplossing voor u en uw bedrijf.

Laswerk

Gewoon een eenvoudige, mooie trap bijvoorbeeld. Niet ingewikkeld, maar een minimalistisch ontwerp. Het lijkt makkelijker dan het is. Want eenvoud vraagt om aandacht. Aandacht voor vorm, stijl, het juiste materiaal en de perfecte afwerking. Het product moet in haar omgeving passen. Daarom is elke stalen trap, kozijn of hekwerk weer een welkome uitdaging die we graag aangaan.

WERK LATEN DOEN DOOR ONZE SPECIALISTEN?
BEL 024 373 01 01

bootWit1

Scheepsservice

Voor binnenvaart en watersport. Reparatie aan boord, onderhoud, in- en outboardservice, generatoronderhoud.

sleutelwit

Installatietechniek

Aan boord en aan wal. Drinkwater, afvalwater, CV (ook als deze oliegestookt is) en sanitair.

lamp1

Productontwikkeling

Design en engineering van unieke producten. We maken ‘s werelds beste amfibische voertuigen.